Over Greensafe

Over Ons

Greensafe is voornamelijk actief in de markt voor sprinklersystemen, beter gezegd het intern conditioneren van voornamelijk droge sprinklersystemen. Dit ter voorkoming van corrosie. Onze klanten zijn installatiebedrijven. Ons team zet zich in om innovatieve, hoogtechnologische, hoogwaardige en kosteneffectieve stikstofgeneratorsystemen te leveren.

Naast onze betrouwbare service & support ontwikkelen wij in eigen huis onze installaties, waardoor we dus ook perfect op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden die voortdurend de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

Over GreenSafe

Greensafe biedt dus niet alleen de beste klantenondersteuning en gebruikerservaring in de branche, we zijn waarschijnlijk ook de meest innovatieve. Greensafe is een zusteronderneming van SOTEX B.V.

Hoe het is om met ons te werken?

Greensafe levert niet alleen betrouwbare producten en een goede service, onze inzet en focus is dat onze klanten terugkomen. Onze klanten ontzorgen en laten beleven hoe gemakkelijk het is om technische ondersteuning te krijgen – u hoeft ons alleen maar te bellen om onmiddellijk in contact te komen met een product specialist die uw probleem kan oplossen.

Daarnaast investeren wij in het succes van onze partners, ons succes is verbonden met dat van u.

Toewijding aan kwaliteit

Bij Greensafe geloven we in kwaliteit, wat betekent dat al onze producten met zorg en toewijding zijn ontworpen en gebouwd. Van ontwerp tot productie tot installatie, Greensafe zorgt voor kwaliteit. Ons logo straalt dat ook uit!

Neem contact op
cropped-favicon-Green-Safe-512x512-1.png

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Neem contact met ons op!